Souvislosti, které všude nenajdete

Emery Smith promluvil – 31. část

(Článek 260)

"Jejich jídelny se vůbec nepodobají našim jídelnám. Stěny mají průhledný zrcadlový povrch. Přijdeš k této stěně, dotkneš se jí, vyvoláš si nabídkové menu a pak si dotykem objednáš cokoliv, co chceš. Třeba si objednáš salát a grilované kuře a za chvíli tam budeš všechno mít. Tyto stěny jsou v některých jídelnách až 20 metrů dlouhé. Ze stěny se vysouvají veliké jídelní desky v různých výškách a mohou být až 2 metry nad zemí. Když zadáš příkaz, jdeš stranou a tam, když zvedneš posuvné sklo, se vše do tří minut objeví, přímo před tebou. Pro objednávky se používají obrázkové informační ikonky. Jsou zde vyobrazeny různá masa, zelenina, ovoce, moučníky. Uprostřed stěny je velký prostor, kde se veškeré objednané jídlo za chvíli objeví na velkém talíři. Stoly jsou také úžasné a fungují jako další velká obrazovka. Měří 3 až 6 metrů na délku a přibližně 2 metry na šířku. Když si začnete někde u stolu sedat, tak se ze země vynoří stolička a vysune se naprosto tiše. Příbory, koření a ubrousky jsou součástí toho stolu. Jako bys jedl na obrazovce iPhonu. Rukou děláš určitá gesta a podle posunku z pod ruky vyjíždí příslušné věci. Mávneš celou rukou a vynoří se ubrousky a vyjedou přímo do tvé ruky. Dvojité poklepání na stůl znamená vidlička, nůž a lžíce. Nemám tušení co je to za technologii. Jenom klepeš a jezdíš rukou a ze spodu stolu vyjíždí různé věci, když něco potřebuješ. Pokud nevíš, co každá věc znamená, položíš ruku na stůl a objeví se před tebou malá intuitivní aplikace, kde najdeš návod k vyvolání kečupu, grilovací omáčky nebo něčeho jiného. Žádná slova, pouze klikneš na kečup, stůl se nějakým způsobem změní a před tebou se objeví kečup. Povrch stolu se otevře, a jakmile si vezmeš, co potřebuješ, zase se stane pevným. Je to fantastická technologie, ale nikdo nevěděl, jak to funguje. Nemůžeš se nikoho na nic zeptat, protože na technologie platí přísný zákaz se ptát. Pokud mimozemci potřebují nějaké speciální náčiní, opět položí dlaň na stůl, objeví se aplikace, kterou mohou procházet a vybrat to, co potřebují. Veškeré jídlo se tiskne ve 3D, což však neplatí pro nápoje. Už v některých projektech jsem pracoval s technologií 3D, když jsme tiskli některé orgány. Tato technologie souvisí s reprodukcí částic a atomových struktur a je jedno, jestli tisknete hlávkový salát nebo mozek. Vše je založeno na stejném principu a pouze záleží, jak uspořádáš příslušnou atomární hmotu do molekul. Je zřejmé, že takhle můžeš vytisknout cokoliv. Proto je tak jednoduché vyrobit jakékoliv jídlo a zároveň velmi rychle. Jakmile se jídlo vytiskne, je zároveň upravováno na příslušnou nastavenou teplotu. Vše probíhá během sekund. Každé jídlo je vyrobeno za méně jak 3 minuty. Tak jsou tyto 3D tiskárny rychlé. Za tou stěnou slyšíš nějaké zvuky, jako v nějakém automatu. Jídlo na základně má mnohem lepší vlastnosti než normálně vytvořené. Je prostě skvělé. Obsahuje velmi mnoho živin a vitamínů. Současnému tržnímu systému by se zhroutil svět, kdyby do potravin přidával více C vitamínu a více minerálů. Dávají to nejmenší možné množství. Na základně je to přesně naopak. Přidávají velké množství důležitých látek, minerálů, které na povrchu ani nenajdeš. Zároveň jídlo neobsahuje žádné škodliviny, pesticidy, kovy, bakterie. Jídlo se tiskne bez nich. Učili mě o výživové hodnotě těchto jídel a údajně jsou nejlepší z nejlepších a není tam nic, co by nám mohlo ublížit. Tady do nás korporace opravdu investují, protože i my jsme pro ně důležitá investice, takže se o ni velmi dobře starají, co se týče výživy či léčení. Jídlo přitom fantasticky chutná a je tou nejdokonalejší realizací jakou bychom si dokázali představit. Chutná daleko lépe, než co jsem na povrchu kdy jedl. Zřejmě to také souvisí s kvalitou buněk a s tím jaký se používá výchozí zdroj. Takové vytištěné jablko neobsahuje žádnou chemii a je nejčistší jaké byste mohli jíst. Navíc se látky v zažívacím systému dokonale rozloží bez jakýchkoliv následných zažívacích problémů. Tělo ve skutečnosti jídlo nepotřebuje, pokud ho dokážete zásobovat dostatečnou energií. Proto někteří lidé vydrží bez jídla celé roky. Jíst budeme v budoucnu jen pro zábavu nebo to budeme mít jako společenskou událost. Záleží, jakou půjdeme cestou. Pak bychom některé orgány už nepotřebovali a postupně by zakrňovaly. Tato jídla jsou tak čistá, že berou práci slinivce a játrům, které už nemusí přidávat trávicí enzymy a žlučník nemusí nic dále rozkládat..."

Emery Smith promluvil – 31. část

Doporučené rozhovory, rádiová vysílání, interview, videa a texty - prameny, které dopomohly k vytvoření článků o Emery Smithovi:

  • Et Autopsy Insider Emery Smith Hit With Massive Attack...
  • Free Episode Cosmic Disclosure Paul Comes Forvard David Wilcock / Emery Smith 1 až 5
  • Matrix – 2001.cz / Gaya Cosmic Disclosure
  • POWERFUL "Emery Smith" Interview on Free Energy, et Technology and Black Projects
  • Emery Smith What I Have Seen Would Change the World As We Know It
  • Ep 909 FADE to BLACK Jimmy Church w. Emery Smith
  • Emery Smith – David Wilcock with Cosmic Disclosure 2018
  • Testimontio de Emery Smith – Part 1
  • David Wilcock and Emery Smith EVERYTHING YOU NEI
  • La NASA sekreta por Corey Good y Emery Smith
  • Emery Smith: Portales / Viajes en el tempo / MH 370...

Podrobnější informace k tématu naleznete na webových stránkách https://www.matrix-2001.cz

Rychlá navigace: