Souvislosti, které všude nenajdete

Je nám dlouhodobě zamlčována pravda o úspěšné léčbě rakoviny – Léčení rakoviny pomocí terapie Dr. Johanny Budwig 1

(9. díl)

Autorkou jednoho z velmi důležitých a fatálních medicínských objevů 20. století (v roce 1951) je německá biochemička Dr. Johanna Budwigová, patřící mezi významné evropské autority. Byla 7× nominována na Nobelovu cenu, kterou ovšem v rámci "vyšších nezadatelných zájmů" farmaceutického průmyslu nikdy nedostala. Její vědecká práce byla zesměšňována a ona sama byla neustále šikanována tím, že byla na návrh některé z lékařských komor velmi často předvolávána k soudu. Pokaždé ale v těchto sporech vyhrála.

"Znám odpověď na rakovinu, avšak američtí lékaři mi nebudou naslouchat. Přicházejí ke mně, pozorují mé metody a pak bývají ohromeni. Potom chtějí uzavírat zvláštní dohody. Já to tak ale nechci, a tak jsem v každé zemi na černé listině."

Dr. Budwigová učinila pozoruhodný objev: rakovinovým buňkám schází na molekulární úrovni důležité nutrienty. Také zjistila, že červené krvinky u pacientů s rakovinou neobsahují tukovou složku. Toto zjištění ji dovedlo k její léčebné metodě, která se ukázala být úspěšná až u 90 % případů. Je potřeba ale poznamenat, že mnoho pacientů s rakovinou k ní bylo odesíláno až ve 4. stadiu nemoci, kdy už za sebou měli neúspěšnou léčbu operacemi nebo ozařováním. Je dokonce možné předpokládat, že pokud by její pacienti přicházeli v dřívějších stadiích nemoci a bez klasické léčby, mohla by se úspěšnost jejího léčení blížit až ke 100 %.

Doktorka Budwigová pozorně studovala vzorky krve svých pacientů a hledala nějakou spojitost mezi jejich kvalitou u nemocných a zdravých lidí. Po prostudování tisíců krevních vzorků objevila souvislosti a rozdíl, spočívající v tom, že zdraví lidé měli v krvi vyšší obsah tuků omega­3 než nemocní, tuků nezbytných pro správnou činnost organizmu. Začala tedy hledat nejlepší cestu, jak získat tuky omega­3, které by se vhodně rozpouštěly v lidském organizmu. Po mnoha experimentech zjistila, že vynikajícím zdrojem tuků typu omega-3 jsou droboučká lněná semínka. Ale jen takový lněný olej, který byl chráněn před teplem a oxidací, vyvolané kyslíkem a světlem, se ukázal jako dostatečně vhodný a skutečně prospívající lidskému zdraví. Nesprávně vyrobené, zpracované a skladované oleje rychle žluknou a potom jsou naopak lidskému zdraví škodlivé. Doktorka Budwigová dále zjistila, že vážně nemocní pacienti s rakovinou měli v krvi na rozdíl od zdravých lidí nedostatek některých důležitých esenciálních složek, a to látek zvaných fosfatidy a lipoproteiny. Když však tyto přírodní složky podávala svým pacientům po dobu tří měsíců, nádory u nich postupně vymizely. Slabost a anémie se ztratila a životní energie se obnovila.

Jak symptomy rakoviny, tak i dysfunkce jater a diabetes 2. typu jde vyléčit nebo účinky nemoci výrazně snížit jednoduše konzumací dvou přírodních potravin – cottage cheese spolu s lněným olejem (lněné semínko). Tato kombinace potravin také velmi úspěšně rakovině předchází. Pacienti, kteří byli příliš nemocní na to, aby mohli konzumovat už od počátku směs, byli léčeni zadržovaným klystýrem s použitím až jednoho šálku lněného oleje denně. Pacient se pokoušel zadržet v sobě olej co nejdéle – minimálně však alespoň 15–20 minut. Když se pacientovi navrátily síly alespoň natolik, že mohl být krmen ústy, tak se mu začala podávat směs.

Je nám dlouhodobě zamlčována pravda o úspěšné léčbě rakoviny – Léčení rakoviny pomocí terapie Dr. Johanny Budwig 1

31.07.2020

Rychlá navigace: