Archontské elity nám zamlčují pravdu, od úspěšné léčby rakoviny, až po užívání volné energie (9. díl)
(9. díl)
Autorem jednoho z velice důležitých medicínských objevů 20. století v roce 1951 byla německá biochemička Dr. Johanna Budwig. Byla 7x nominována na Nobelovu cenu, kterou ovšem v důsledku "vyšších
nezadatelných zájmů" farmaceutické lobby nikdy nedostala. Její vědecká práce byla zesměšňována a ona sama byla často šikanována tak, že byla na návrh některé z lékařských komor velmi často předvolávána
k soudu. Pokaždé ale v těchto sporech vyhrála.
"Znám odpověď na to, jak vyléčit rakovinu, avšak američtí lékaři mi nebudou naslouchat. Přicházejí ke mně a pozorují mé metody a bývají ohromeni. Pak ale chtějí uzavírat zvláštní dohody, aby je mohli
přenést domů a vydělávat na nich velké peníze. Já to tak ale nechci a tak jsem v každé zemi na černé listině."
Dr. Budwig učinila pozoruhodný objev: rakovinové buňky jsou ty, kterým schází na molekulární úrovni důležité nutrienty. Také zjistila, že červené krvinky u pacientů s rakovinou neobsahují tukovou složku.
Toto zjištění ji dovedlo k její léčebné metodě, která se ukázala být úspěšnou až u 90% případů. Je potřeba poznamenat, že mnoho jejich pacientů s rakovinou k ní bylo odesíláno až ve 4. stádiu nemoci,
kdy už za sebou měli neúspěšnou klasickou léčbu operacemi nebo ozařováním.
Je dokonce možné předpokládat, že pokud by její pacienti přicházeli v dřívějších stadiích nemoci a neměli poničenou imunitu klasickou léčbou, mohla by se úspěšnost jejího léčení blížit až k 100%.
Doktorka Budwig pozorně studovala vzorky krve svých pacientů a hledala nějakou spojitost mezi kvalitou a složením krve u nemocných a zdravých lidí. Po prostudování tisíců krevních vzorků objevila
důležitou rozdílnost spočívající v tom, že zdraví lidé měli v krvi vyšší obsah tuků omega-3 než nemocní. Pak začala hledat co nejlepší cestu, jak získat tuky omega-3, které by se vhodně rozpouštěly
v lidském organismu. Po mnoha experimentech zjistila, že vynikajícím zdrojem tuků typu omega-3 jsou droboučká lněná semínka. Je to ale jen takový lněný olej, který je chráněn před teplem a oxidací,
vyvolané kyslíkem a světlem. Jen takový olej se ukázal jako dostatečně neporušený a skutečně prospívající lidskému zdraví. Nesprávně vyrobené a skladované oleje totiž rychle žluknou a potom naopak
lidskému zdraví škodí. Doktorka Budwig dále zjistila, že vážně nemocní pacienti s rakovinou měli v krvi na rozdíl od zdravých lidí nedostatek některých důležitých esenciálních složek a to látek zvaných
fosfatidy a lipoproteiny. Když však tyto přírodní složky podávala svým pacientům po dobu tří měsíců, nádory u nich postupně vymizely. Slabost a anémie se ztratila a životní energie se obnovila.
Symptomy rakoviny, včetně dysfunkce jater a diabetes 2. typu jdou vyléčit nebo výrazně snížit účinky nemoci jednoduše konzumací dvou přírodních, lahodných potravin – cottage cheese a lněným olejem
(semínko). Tato kombinace potravin také velmi úspěšně rakovině předchází. Pacienti, kteří byli příliš nemocní na to, aby mohli tuto směs konzumovat už od počátku, byli léčeni zadržovaným klystýrem
s použitím až jednoho šálku oleje denně. Pacient se pokoušel zadržet v sobě olej co nejdéle – minimálně však alespoň 15-20 minut. Když se tak pacientovi navrátily síly, alespoň natolik, že mohl být krmen
ústy, mohla se mu začít podávat směs.
Dr. Budwig. U těžce nemocných také používala olejové zábaly. Olej býval nanášen na celý povrch těla, přednostně ale vždy do podpaždí, na prsa a do třísel, protože zde jsou koncentrovány lymfatické dráhy.
Také byl aplikován na oblasti kolem postižených orgánů. Olej byl na kůži ponecháván asi 15-20 minut a pak bylo tělo omyto teplou vodou. Pacient si pak na krátkou dobu odpočinul, zatímco se olej vstřebával
hlouběji do pokožky díky roztaženým pórům. Nakonec bylo použito mýdlo, houba a teplá voda, aby se kůže zbavila i posledních zbytků oleje.
03.06.2022