Archontské elity nám zamlčují pravdu, od úspěšné léčby rakoviny, až po užívání volné energie (23. díl)
(23. díl)
Autorem publikace Svět bez rakoviny - Příběh vitaminu B17 je americký spisovatel a dokumentarista G. Edward Griffin. Autor uvádí důkazy svědčící o tom, že rakovina je onemocnění způsobené nevyváženou
stravou – stejně jako kurděje či pelagra – zhoršené nedostatkem nezbytné složky potravy v jídelníčku moderního člověka. Jednou ze zásadních protirakovinných látek v těle je vitamin B17. Ve své
purifikované formě, využívané pro léčbu rakoviny, je znám jako Leatril. Vyskytuje se v přírodě ve více než dvanácti stech druzích jedlých rostlin, které jsou dostupné prakticky v každé části světa.
Nejvyšší obsah této účinné látky vitaminu B17 je obsažen v meruňkových jádrech.
Ortodoxní medicína tyto informace zpochybňuje, napadá a vysmívá se jim jako to ostatně dělá u všech metod a lékařských postupů, které by oslabily jejich farmaceutický monopol, který tak nehorázně
znásilňuje celé lidstvo. FDA, AMA a Americká společnost pro rakovinu je samozřejmě označily jako podvod a šarlatánství. Nicméně důkazy jasně svědčí o tom, že se v této oblasti skutečně nalézá definitivní
odpověď na rébus řešení zničení rakoviny. Proč vede ortodoxní medicína válku proti všem bezlékovým přístupům je zcela nasnadě. Odpověď musíme hledat nikoliv ve vědě, nýbrž v mocenských, ekonomických
a politických zájmech nelidských elit ovládajících prostřednictvím médií, propagandy, úplatků a strachu velkou část veřejnosti.
Pohled na rakovinu z úhlu nutriční nedostatečnosti nám říká, že tato choroba expanduje díky absenci látky, kterou moderní člověk vyřadil ze svého jídelníčku. Je-li tato okolnost správná, léčba, prevence
a zastavení rozvoje rakoviny se najednou stane velmi jednoduchou. Vše, co je jen potřeba udělat, je obnovit příjem této snadno získatelné a levné složky potravy. Je zajímavé, jakou hysterii spustila
farmacie proti této metodě a je až úsměvné, kdyby to nebylo tragické, že se lékařská "věda" angažuje v propagandě, aby nemocní lidé nejedli meruňková jádra a nepřijímali vitamín B 17 v jakékoliv
organické podobě. Proč asi? Znamenalo by to, že miliony dolarů vynaložené každoročně (bezúspěšně již více jak 100 let) na výzkum a léčbu, by mohly být použity k mnohem radostnějším účelům a pro skutečné
potřeby lidstva. Samozřejmě by to také mohlo znamenat, že miliony "odborníků" zabývajících se výzkumem a léčbou rakoviny a získáváním finančních prostředků by bylo najednou nezaměstnaných. Jsou přesně ti,
kteří vyjadřují svůj odborný odmítavý názor ohledně správnosti nutriční terapie Laetrilem, ale i všech ostatních přírodních, neinvazních a velmi účinných potlačených metod farmaceutickým kartelem.
Celou tuto kauzu, ale i mnoho dalších úžasných informací zprostředkovává úžasná kniha: Příběh vitaminu B17 od E. Griffina. Kdybychom byli v roce 1952 v San Francisku a naskytla se nám možnost sejít
se s biochemikem doktorem Ernstem T. Krebsem mladším, vyslechli bychom si o rakovině velmi zajímavé a důležité informace. Doktor Krebs, jako biochemik viděl za vznikem této choroby nedostatek nezbytné
složky potravy v jídelníčku moderního člověka. A dokonce tuto látku vystopoval – jde o sloučeninu hojně se vyskytující v přírodě ve více než dvanácti stech druzích jedlých rostlin, které jsou dostupné
prakticky v každé části světa. Tato sloučenina se nachází převážně v semenech rostlin, jako jsou hořké mandle, třešně, broskve nebo švestky, ale nachází se i v travinách, kukuřici, lněných semínkách,
prosu a v mnoha potravinách, které vymizely ze stálého jídelníčku moderní civilizace. Instinkt svépomoci, který "moderní" společnost v lidech cíleně všemožně potlačuje, můžeme pozorovat u dnes už často
"inteligentnějších" psů a koček, kteří jakmile cítí potřebu, žvýkají určité rostliny. Také opice rozbíjejí pecky a vyloupávají měkká semínka a divoce žijící zvířata hledají pomoc ve své nabourané
zdravotní rovnováze v přírodních látkách, které intuitivně požívají.
17.06.2022